Logistix BV is opgericht in 1987 met als doel een compleet logistiek pakket te ontwikkelen. Logistix Software® is ontstaan binnen Philips en wordt in vele locaties over de hele wereld gebruikt. Logistix Software® is bedoeld voor het MKB dat seriematig op voorraad produceert. En een klantorder gestuurde productie en verkoop tot haar hoofdtaken heeft.
Door de uitgebreide Offerte -, CRM -, Inkoop – en Verkoop modules, is Logistix Software® tevens uitstekend inzetbaar voor ondernemingen die zuiver handelsactiviteiten bedrijven.

Het pakket is flexibel van opbouw en breed inzetbaar. Logistix Software® heeft een zeer gevarieerd klantenbestand in verschillende branches zoals in de Metaal, Electro, Machinebouw, Zuivel, Food, Pharma, Gezondheidszorg en vele andere. Ook voor uw interne orders, documenten en goederenstromen is Logistix Software een bewezen oplossing.

 

Logistix ERP Software heeft als doel het rendement van uw onderneming te verhogen. Oplossingsgericht, met Logistix® als essentieel gereedschap.’

Bel ons nu

+31 (0)40 2285560