Quick Scan

In onderhoud…

Algemeen

Deze Quick Scan geeft u de mogelijkheid om stapsgewijs aan te geven waar uw ERP automatiseringsbehoeften liggen. Door de vragenlijsten in te vullen en aan ons door te sturen kunnen wij een idee krijgen welke afdelingen en/of procedures ondersteund moeten worden door Logistix®. Met de gegeven antwoorden kunnen wij een indicatief kostenplaatje afgeven a.d.h. van een door ons voorgestelde Logistix® configuratie.

Vragenlijsten

Wij weten hoe irritant het is om lange vragenlijsten in te moeten vullen dus er zijn twee Quick Scan vragenlijsten beschikbaar:

  • Quick Scan Express – Dit is een korte versie van de Quick Scan
  • Quick Scan Extended – Dit is een uitgebreide versie van de Quick Scan

Kies een van de Quick Scan vragenlijsten onder deze tab of download de Quick Scan vragenlijsten hieronder:

Quick Scan Express downloaden

Quick Scan Totaal downloaden

Kostenindicaties

Met de ingevulde vragenlijsten kunnen wij vrij snel een kostenindicatie geven van de totale projectkosten. Dit is belangrijk om op voorhand te weten alvorens tijd en energie te stoppen in een offertetraject en pas achteraf tot de conclusie te komen dat de kosten buiten het beoogd budget vallen. Overigens zult u verbaast zijn hoe kosteneffectief Logistix® is!

Uiteraard kan een nauwkeurige fixed price offerte pas worden gemaakt als de implementatie consultant met u gesproken heeft en goed uw wensen en eisen kan opnemen in een toegesneden Logistix® configuratie voor uw bedrijf.

Direct contact?

Wilt u toch al vrijblijvend een Logistix consultant spreken, gebruik dan het contactformulier of bel ons op +31(0)40 22 85 560 zodat uw vragen direct beantwoord worden.

Hoe meer wij van uw bedrijf weten en uw wensen & eisen in kaart mogen brengen, hoe lager de investeringen kunnen zijn! Het is dus zeer de moeite waard om hierin tijd te investeren!